• Imagen
  • Imagen
  • Imagen
MIRE SE VINI NE DIELLI
  • Dielli u themelua ne vitin 2003 si Roma 1 dhe operon ne qytetin e Gjakoves. Kompania Dielli mirret me përpunimin e gureve te cilet i kthen nga guret e vrazhde ne gure dekorativ.

    Dielli ofron produkte nga mermeri dhe produkte të tjera guri. Gjithashtu merret me eksportin dhe importin e mermerit dhe gurit granit, si dhe ka fabriken me makineri të importuara kryesisht nga vendet e BE-së.

    Vizioni jone eshte te jemi te paret ne treg dhe sa me afer klienteve duke plotesuar kerkesat e tyre ne kohe te sakte dhe duke ofruar nje game te gjere te produkteve dhe sherbimeve profesionale.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Copyright © DIELLI All right reserved