RRETH NESH Reth kompanisë Dielli


Biografi e shkurtër e kompanisë


Dielli u themelua ne vitin 2003 ne fillim me emrin Roma 1 dhe operon ne qytetin e Gjakoves. Kompania Dielli mirret me përpunimin e gureve te cilet i kthen nga guret e vrazhde ne gure dekorativ.

Vizioni jone eshte te jemi te paret ne treg dhe sa me afer klienteve duke plotesuar kerkesat e tyre ne kohe te sakte dhe duke ofruar nje game te gjere te produkteve dhe sherbimeve profesionale.

Sherbimet primare qe ofron Dielli jane:
Shkalle, dysheme te brendshme, terasa, bazamente te kuzhinave, bazamente te banjove,  polisa te dritareve, enterier te lokaleve, varreza. Perpos ketyre Dielli ofron  dekorime dhe gravime ne gure etj.

Te gjitha sherbimet e lartpermendura punohen nga guret e granitit dhe mermerit.

Dielli perbehet nga nje staf prej 12 punetoreve kreativ te cilet jane ne gjendje te finalizojne cdo sherbim me kushtim dhe profesionalizem te larte. Misioni i stafit  tone eshte qe gjithmone te jete ne gjendje te krijoje vepra arti per klientet tane dhe te pozicionohet sa me larte ne tregun vendor.
a a

Copyright © DIELLI All right reserved